Oblečení

KLUBOVÉ OBLEČENÍ JAKO

  • Nákup oblečení přes vlastní e-shop.
  • Dodavatelem klubového oblečení FK Pšovka je německá firma JAKO. Hráči oblékají soupravy modré barvy, trenéři oblékají soupravy černé barvy. Neměňte výchozí barvy.
  • Namísto současného rozlišení pomocí čísla, přecházíme na rozlišování pomocí iniciálů hráče. Nemusíte tedy konzultovat s trenérem číslo hráče. Příklad: Josef Novák bude mít na veškerém oblečení potisk JN.

DOPLŇKY - ONLINE FORMULÁŘ

  • Personalizované doplňky v klubových barvách (čepice, vak, ručník/osuška, termoobal na lahev, minidres) od firmy Merch53. Vizualizace nabízených produktů je součástí formuláře.
  • Některé produkty lze zakoupit i bez objednání v klubovně FK Pšovka:
    - Sportovní ponožky (120 Kč)
    - Kšiltovka (250 Kč)
    - Kulich (250 Kč)
    - Šála (250 Kč)
  • Doplňky objednáváme hromadně na konci měsíce.

BAZÁREK

Máte starší vybavení (kopačky, sálovky, chrániče, soupravy), které chcete nabídnout k prodeji/darovat? Využijte zeď  "Bazárek FKP" v členské sekci, kam můžete napsat, co nabízíte. Protože se jedná o především o dětské velikosti, přidali jsme do této skupiny pouze hráče r. 2010 a mladší. Pokud do této skupiny věkem nespadáte a máte o to zájem, kontaktujte správce klubové platformy (Vít Vlasák, 606 905 931), aby vás do skupiny přidal.

Nenoste již prosím tyto věci na hřiště, nemáme kapacitu pro jejich skladování. Děkujeme!

ZTRÁTY A NÁLEZY

Ztráty a nálezy jsou vystaveny v přepravkách v "pártystanu" před kabinami. Týden leží v přepravce k vyzvednutí, pokud se o ně nikdo nepřihlásí, leží týden v přepravce k volnému rozebrání kýmkoli. Pokud tam i přesto zbydou, už je dále neskladujeme.